Byfelliberget, Valdres: Romslig sørvestvendte tomter med god solgang, 900 moh.

Byfelliberget, 2890 Etnedal

Beliggenhet

Byfelliberget ligger i Etnedal kommune i Valdres. Tomtene ligger 900 meter over havet, i fine skogområder med rikt dyre- og planteliv. Området har nydelig utsikt over skogkledde daler og fjell, mot Danebu og mektige Jotunheimen. I tillegg legges det til rette for god plass mellom fritidsbebyggelsen. Området er en fin boltreplass fos barn, med fine bakker og skogsområder. Det bevares klynger av trær for å opprettholde skogsinntrykket. Det ligger også en dam, Nørre Damtjednet, i området, med fiskemuligheter. Det er kort vei til mange gode fiskevann, og rike muligheter for jakt.

Vinterstid strekker de oppkjørte langrennsløypene seg fra Dokka i sør til Spåtind i nord. Det er også flotte turmuligheter her på sommertid, også langs merkede turstier.

Se mer info: http://www.fjelltjern.no

Beskaffenhet

Oppfyll hyttedrømmen på disse store tomtene, og nyt klar, frisk fjelluft, vakker natur og lyden av stillhet! Dette er et hyttefelt med solcelleanlegg, det er ikke innlagt strøm eller etablert vann og avløp i området. Vannpost med pumpe i nærheten, som det er mulig å kjøpe seg inn på.

Tomt nr 26 (gnr 120, bnr 347) 2,4 mål
Tomt nr 27 (gnr120, bnr 348) 2,1 mål

Blåne Hytter
Blånes hytter er designet med tanke på at behovene endres. Du kan bygge drømmehytta med en gang, og koble til et tilbygg eller bygge anneks senere. Alle våre leveranser kan suppleres eller endres med valgfrie pakker.

Adkomst


Kjør FV 251 nordover fra Bruflat, og videre østover opp FV 236 til Byfellibygda. Herfra går det privat veg inn til området. Store deler av veien er vinterbrøytet.

AVSTANDER:
Gjøvik: 1 t 21 min
Hamar: 2 t 14 min
Oslo: 2 t 50min
Bergen: 5 t 52 min
Trondheim: 6 t 25 min

Plankart for hytteområde

Dokumenter for nedlastning

Vil du vite mere ?

Ta kontakt med oss

Kontakt oss

INFO

ADRESSE

SNARVEIER

KONTAKT

Bestill katalog