Rendalen, bygg hyttedrømmen på store fjelltomter med høy himmel og flott utsikt.

Osdalsveien, 2485 Rendalen

Beliggenhet

Renålia tilbyr store, vestvendte og solrike fritidstomter med flott utsikt og høy himmel over det milde bølgende landskapet.

Tomteområdet strekker seg i slakt skrånende terreng fra hovedmyra i vest på ca. 750-785 moh, østover opp mot Svultningsåsen med en topp på ca. 795 moh. Over halvparten av planområdet er avsatt til natur og friluftsområder. Fellesområdene i Renålia er fredet! Vi har tinglyst forbud mot all fremtidig oppdeling/utbygging.

Hytteområdet består av store fjelltomter på minst 3 mål. Her er det mulig å bygge høystandard fritidsboliger med alle fasiliteter, og helårs vei frem til hytteveggen. Det er lagt opp til en tunbebyggelse med hovedhytte, anneks og parkering for dem som ønsker seg god plass til venner og bekjente.

Renålia er et eldorado for friluftsentusiaster som søker store områder med relativt uberørt natur. Sølen Naturvernområde med det majestetiske Sølenmassivet (1755 moh) ligger noen snøballkast unna... Overalt finnes merkede turstier, hvor du, hvis du er heldig, kan møte på den berømte Rendalsreinen!

Jakt og fiskemulighetene er ubeskrivelige. Men det er egentlig en godt bevart hemmelighet...

Fjellet har flotte skiløyper og sykkelstier. Padlere finner sitt paradis i Sølensjøen. Det er egen sandstrand (Sana) ved Åkrestrømmen, for alle badenymfer. 

Noen minutter fra Renålia ligger Renåfjellet Alpinsenter. Et flott anlegg med tre nedfarter. Barneskiheis, pub, servering, skiutleie og varmestue. I Renåfjellet ligger 70 km oppkjørte skiløyper og venter på deg.

Beskaffenhet

Tomt kjøpes direkte av grunneier og er ikke del av kontrakten med Blåne Hytter.
Dette er et nytt tomtefelt med infrastruktur (vei, vann og strøm) på byggeklare tomter. Helårs vei, vann, avløp og strøm vil bli ført frem til nærmeste tilkoblingspunkt, normalt beliggende ved tomtegrensen. Tomtene er regulert og fradelt med egne matrikkelnumre (selveiere). 
Ønsker du å høre mer om Renålia og mulighetene fjellet kan tilby, ta kontakt med grunneier: jeanette@renaalia.no eller mobil: 934 61 930.

Adkomst

Kommer du sørfra, tar du av mot Elverum ved Kolomoen. Fortsetter så videre på Rv3, via Koppang og videre til Åkrestrømmen.

Vi anbefaler alle å velge denne naturskjønne veien: (først Fv215, som så går over til Fv607-Hedmark) fra Rena og nordover, parallelt med Storsjøen. Denne veien smyger seg gjennom et naturskjønt landskap, og er en rolig og avslappende start/avslutning, til eller fra Renålia. 

Det tar ca 2t 50m å kjøre fra fra Oslo til Åkrestrømmen.

Kommer du nordfra, kjører du via Koppang og til Åkrestrømmen. Fra Åkrestrømmen sving inn Fv 217 Engerdalsveien, i retning mot Sølensjøen og Sølenstua. Kjør forbi Renåfjellet Alpinsenter på høyre side, så Renåvangen på venstre hånd og etter noen meter svinger du inn til høyre og ser den elektroniske bomstasjonen. Kjør gjennom den og velg Osdalsveien (den andre veien heter Østvollveien). Følg merking og skilting til Renålia.

Plankart for hytteområde


INFO

ADRESSE

SNARVEIER

KONTAKT

Bestill katalog