Ofte stilte spørsmål og svar

+Har dere tomter?

Vi samarbeider med en rekke grunneiere og tomteleverandører og kan formidle tomter i mange av de mest populære hytteområdene.

+Hvor lang tid tar det å bygge en hytte?

Byggetiden vil variere avhengig av hyttemodell, årstid og plassering. Fra vi starter produksjonen i vår fabrikk vil det normalt gå mellom tre og fem måneder før hytta står ferdig på tomta. Hytta kommer som elementer fra vår fabrikk, og etter levering på tomta vil den raskt stå ferdig utvendig.

+Hvor bygger Blåne hytter?

De fleste hyttene vi bygger ligger på Østlandet, men vi bygger også i andre deler av landet. Vi bygger hytter som passer både på fjellet, i skogen og ved kysten. 

+Hva er mulig å bygge på tomten min?

Det som avgjør hva som kan bygges på tomten er kommunens reguleringsplaner og bestemmelser for området tomten ligger i. Vi hjelper deg med å finne reguleringsplaner for tomten din, og vi kan også bli med deg på en kostnadsfri tomtebefaring. 

+Hvordan er kvaliteten på en Blåne Hytte?

Vi bygger etter til enhver tid gjeldende forskrifter. I tillegg er alle innvendige vegger i en Blåne Hytte isolert. Isolerte innvendige vegger reduserer lydgjennomgang i veggene og gir en lunere opplevelse inne i hytta.

Vi ønsker så langt som mulig å bygge med norske produkter av høy kvalitet. Dette betyr byggevarer som er CE-sertifiserte og SINTEF-testet. Hyttene er bygget for norske værforhold, med velprøvde byggeteknikker og erfaring med hyttebygging siden 1968. 

På byggeplassen samarbeider vi med lokale snekkerfirmaer som vi kjenner godt når det gjelder å sette opp hyttene våre. 

+Kan jeg gjøre noe selv?

Vanligvis leverer vi hytta komplett ferdigstilt, men vi kan også levere den ferdig utvendig eller som byggesett dersom du ønsker å gjøre egeninnsats. Eventuell egeninnsats avklares når vi utarbeider prisoverslag og kontrakt. 

Har du andre spørsmål?

Ta kontakt


INFO

ADRESSE

SNARVEIER

KONTAKT

Bestill katalog