Svarttjerntoppen, store høyfjellstomter med god solgang, 950 moh

Svarttjerntoppen, 3528 Hedalen

 

Beliggenhet

Svarttjerntoppen består av 11 hyttetomter i et etablert og fredelig hytteområde helt øverst i Svarttjernvegen. Tomtene er store og er på minst 1,2 mål.

Tomtene ligger like på  terskelen til det sagnomsuste Vassfaret nasjonalpark, og har vidt utsyn innover fjellet og et vakkert og variert terreng for friluftsaktiviteter.

Innenfor en times kjøring finner du også Fagernes, Nesbyen, Beitosdølen, Valdres Alpinsenter, Nesbyen alpinsenter, Bjørneparken i Flå, rafting i Begna, Langedrag familipark, Tropicana badeland i Gol. Golf kan du spille både på Valdres golf og Ringerike golf.

Skiløypene går like inntil tomtene, og gir direkte tilgang til 12 mil med flotte løyper i opptil 1150 meter over havet. Løypene kjøres opp til hver helg, og daglig i vinter og Påskeferier. Området ligger snøsikkert til 950 meter over havet. Beliggenheten ved skisporet midt i løypenettet gjør at du kan velge om du vil ta skituren nord- eller sydover.

Om sommeren byr området opp til mange flotte turmuligheter både i fjell og skogsterreng. Med ett enkelt fiskekort kan du fiske i alle vann i Hedalen, Hedalsfjellet og Vassfaret. Jaktinteresserte kan søke om jaktkort for rype i snaujellet.

Over 800 kilometer med skogsbilveier åpner mulighetene for flotte sykkelturer.

Enten du velger en ferdig oppsatt hytte eller et byggesett, er vi sikker på at du vil trives på Svarttjerntoppen.

Beskaffenhet

Ferdig fradelte og oppmålte tomter med helårsveg til tomtegrense. Tomtene har strøm til tomtegrensen, og er tilrettelagt for fremtidig fibernett. Vannforsyning fra felles vannanlegg. Infiltrasjonsanlegg tilhørende hver hytte.

Hver tomt kan bebygges med inntil 250 m2, og man står fritt til å velge hyttetype innenfor reguleringsbestemmelsene.

Adkomst

E-16 til Nes i Ådal. Ta til venstre og hold Hedalsvegen til du kommer til avkjøring til høyre på Hellsenningsvegen, og igjen til høyre inn på Svarttjernvegen.

2 timer fra Oslo

Avstand fra Oslo  150 km

Avstand fra Hønefoss  90 km

Avstand fra Lillehammer 120 km

Avstand fra Drammen 150 km

 

 

 

 

Kontakt salgsrepresentant Kjell Skage på

telefon 908 36 287 eller på mail khs@hutv.no

Kontakt oss

INFO

ADRESSE

SNARVEIER

KONTAKT

Bestill katalog